Mount Everest - Pixabay 1920x325

Over Everest

Everest is een klein, gedreven bureau dat zich weet te onderscheiden door een open en transparante werkwijze. Wij hebben de beschikking over een groot actief netwerk op het gebied van Asset Management, mede door de samenwerking met ons moederbedrijf Traduco Asset Management. Wij maken gebruik van een tool, om de perfecte match te maken. Er is veel kennis aanwezig over de markt door actieve deelname binnen brancheverenigingen en platfora.

Onze missie

De missie van Everest Interim is:

 

Het samenbrengen van vraag en aanbod van personele vraagstukken binnen het vakgebied van Asset Management

Handshake

Onze visie

Om onze missie te verwezenlijken, willen wij een organisatie zijn die:

 

Een onmisbare schakel is in een (inter)nationale omgeving

Een specialist is in de markt en een kennisdrager van ontwikkelingen

Die betrokken is en weet wat er speelt bij haar opdrachtgever

Die ambitieus is en oog heeft voor persoonlijke groei van haar kandidaten

Geschiedenis Everest Interim

Everest Interim BV is opgericht in 2010, vanuit een samenwerking tussen twee organisaties. Hiermee ontstond bundeling van kennis en ervaring in baanbrekende projecten in Asset Management en intensieve personeelsbemiddeling. Kennis en contacten bij toonaangevende organisaties in de branches waarbinnen Everest nu actief is. Daarnaast zeker zo belangrijk, een groot netwerk van goed opgeleide en ervaren mensen die actief zijn in de techniek en in Asset management.

Vanuit zijn vorige functie waar directeur Hein Noortman 11 jaar actief was binnen de directie, hielp hij zijn managers in ontwikkelingstrajecten letterlijk aan de top. "Een expeditie maakt energie in je los". Ze doet een beroep op al je kennis en kunde en brengt je tot optimaal teamwork. Met diezelfde ziel en zaligheid werkt Everest. Ook nu weer zijn we dagelijks actief met mensen verder in hun eigen loopbaan expeditie te helpen.

De passie van Hein ging verder en in 2012 en 2013 heeft Everest Interim BV een tweetal expedities van de bergbeklimmer Eric Arnold gesponsord. Dit alles in het kader van mensen vooruit willen helpen om in hun beroep het hoogste te willen bereiken.

Helaas heeft Everest Interim BV in 2016 het trieste nieuws ontvangen dat Eric Arnold op de flanken van de Mount Everest is overleden, op de weg terug nadat hij de top heeft mogen bereiken.

Zelfs na dit nieuws, is Everest Interim BV nog steeds actief met dezelfde passies en drives, als waar het in 2010 mee is opgericht en waarbij we nog altijd mensen naar hun top willen helpen.

Everest Basecamp - Pixabay 1920x415
Leef je droom 900x639

Boek: Leef je droom

Leef je droom is het boek dat Eric Arnold schreef over zijn allereerste beklimming van de Mount Everest in 2012.

 

Het boek is te bestellen voor € 19,95 incl. verzendkosten via onderstaande bestelknop.

Meer weten over Everest?

Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.