Everest Interim - Nieuws

Traduco: Asset management

Voor ons zusterbedrijf Traduco zijn wij op zoek naar Reliability en Maintenance Engineers voor in de Randstad (Rotterdam en omstreken).

Traduco, opgericht in 2002, is het adviesbureau dat zich richt op het competentiegebied Asset Management, ofwel kosteneffectief beheer van fysieke bedrijfsmiddelen. Inmiddels is Traduco uitgegroeid tot een toonaangevend onafhankelijk adviesbureau dat de focus vooralsnog richt op de Nederlandse markt.

Traduco is een deskundige en betrouwbare partner die haar opdrachtgevers ondersteunt bij de definitie, invoering en borging van Asset Management. De doelstellingen van de opdrachtgever staan hierbij altijd centraal. Dat zijn doelstellingen op het gebied van mens, maatschappij, informatie en financiën. Bij de ontwikkeling van Asset Management kijkt Traduco naar indicatoren als beschikbaarheid, betrouwbaarheid, productiviteit, benutting, eco-efficiëntie en levensduurkosten.

Profiel

Doel van de functie
U ondersteunt klanten door haar fysieke bedrijfsmiddelen gedurende de levensduur op een kosteneffectieve wijze in te zetten voor het primaire proces, o.a. door de grondbeginselen van de methodiek Asset Management bij de klant begrepen te krijgen.

Kennis
• HBO werk- en denkniveau in de vorm van een afgeronde HBO-opleiding
  of door ruime ervaring behaald gelijkwaardig niveau;
• In een technische richting Basiskennis van de complete methodiek Asset
  Management (de vier aandachtsgebieden);
• Specialistische (diepgaande) kennis van het aandachtsgebied Asset Baseline
  Management en de daarbij horende kennis van RCM, risicoanalyses en
  onderhoudsconcepten;
• Uitgebreide kennis van de risicoanalysetool AMprover® is een pré;
• Kennis van MS-Office en andere Microsoft applicaties.

Ervaring
• Werkervaring van 0-5 jaar in een technische-, productie- of onderhoudsomgeving;
• Affiniteit met techniek in de breedste zin.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en beschik je over hetgeen men vraagt, stuur dan je sollicitatie inclusief curriculum Vitae naar: .

terug naar Nieuws overzicht.